Hoe werkt een uitzendbureau en vind je snel jouw perfecte match?

Een uitzendbureau matcht werkzoekenden met werkgevers. Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of je carrière een boost wilt geven: een uitzendbureau biedt kansen. Je zet samen met hen stappen richting een nieuwe baan en krijgt handvatten om je verder te ontwikkelen.  Zo is het ons doel om samen te werken, zodat jij alles binnen handbereik hebt om te groeien en te floreren in je loopbaan. Met persoonlijke aandacht en flexibele oplossingen maken we jouw ambities waar.

 

Wat doet een uitzendbureau om je elke dag vooruit te helpen?

Een uitzendbureau koppelt jou aan nieuwe opdrachten. En wij doen dat daadkrachtig. We houden namelijk niet van nummertjes. Iedere dag dagen we onszelf uit om de beste resultaten voor jou te behalen. Want jouw succes is ons succes. We pikken de mooiste kansen voor jou eruit, zodat jij alle ruimte hebt om te groeien en je talenten verder te ontwikkelen. Of je nu direct aan de slag wilt of iets zoekt voor de lange termijn: wij staan altijd voor je klaar. Dankzij onze nauwe samenwerking met opdrachtgevers halen we de beste kansen voor jou uit de markt.

Altijd bovenop de bal dankzij dagelijks contact met opdrachtgevers – zo pakken we elke kans voor jou

We spreken onze opdrachtgevers op dagelijkse basis. Daardoor weten we precies wat er speelt. Dat betekent dat we als eerste op de hoogte zijn wanneer er nieuwe mensen nodig zijn en kunnen we direct schakelen. Door deze nauwe samenwerking lopen we altijd voorop en zorgen we ervoor dat jij geen enkele kans mist. Zo heb je altijd toegang tot de beste opdrachten, precies op het juiste moment. Zo maken we het onmogelijke mogelijk.

Benieuwd of we nu al iets hebben dat je aanspreekt? Bekijk de huidige opdrachten.

 

Wat doet een uitzendbureau precies, stap voor stap?

Je vindt een toffe vacature, of bent nieuwsgierig naar wat een uitzendbureau te bieden heeft. Dit is wat je mag verwachten:

Inschrijven en kennismaken: zo starten we jouw carrière

Het begint met persoonlijk contact. Wanneer je je inschrijft, nemen we echt de tijd om jou te leren kennen. We stellen je in het intakeproces graag veel vragen, maar zonder kruisverhoor-vibes. We duiken dieper in je ervaring en toekomstplannen door uit te dokteren wat je wensen, je ambities en toekomstplannen zijn. We geloven namelijk niet in snelle matches, maar in het vinden van een plek waar je echt ruimte hebt om te groeien en je talenten te ontwikkelen. We doen de intake het liefst in real life. Zo leren we jou beter kennen en kunnen we verder kijken dan je cv. Want uiteindelijk gaat het om meer dan alleen papier – het gaat om wie jij bent en wat jij zoekt.

 

Jij en je nieuwe werkplek: alles voor de ideale match

  • Wat wil jij? We brengen je wensen helder in kaart
    Het is belangrijk om te weten wat jij zoekt in je werk. Samen brengen we jouw wensen in kaart, zodat we daarna alles in huis hebben om gericht te zoeken naar een baan die past bij jouw leven en ambities.
  • We kijken naar al jouw talenten: zowel soft-, als hard skills
    We kijken naar meer dan alleen je cv. Naast je vaardigheden, zijn je soft skills ook van groot belang. Hoe communiceer je? Wat drijft je? Alleen met jouw volledige profiel weet je zeker dat we je de beste plek bieden. 
  • Jouw toekomstdoelen voorop: waar wil je naartoe?
    Iedereen heeft ideeën en dromen, maar we snappen dat dit soms een beetje wollig is. We kijken naar wat je niet meer wilt en ontdekken samen wat je wél wilt. Zo helpen we je jouw toekomstdoelen duidelijk te maken om verder te komen in je loopbaan.

 

Gewoon goed geregeld: je arbeidsvoorwaarden en contracten

Of je nu tijdelijk, vast of gedetacheerd aan de slag gaat, we zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Transparantie is voor ons key. Jij en de opdrachtgever weten altijd precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de kleine lettertjes en kun je je volledig richten op je nieuwe uitdaging. Gewoon goed geregeld. Precies zoals het hoort.

Waarom kiezen voor uitzendbureau Solutions?

Uitzendbureaus zijn er genoeg. Maar wanneer kies je voor welk uitzendbureau? Dit is wat we jou beloven:

 

Meer dan tijdelijk werk

We kijken altijd verder dan alleen een baan voor nu. Met onze langdurige relaties bieden we uitzicht op een vast contract en geven jou de kans om te groeien met de juiste scholing en trainingen. Of je nu starter bent of al ervaring hebt: samen zorgen we voor jouw ontwikkeling.

 

Betrokken bij jouw persoonlijke groei

Jouw groei staat centraal. We bieden persoonlijke begeleiding, coaching en helpen je om je vaardigheden verder te ontwikkelen. We investeren in jou, omdat jouw succes ons succes is.

 

Veilig en stabiel aan de slag

Onze certificeringen NBBU, PayOK, SNA en SNF staan garant voor de hoogste normen. Zo weet je zeker dat alles goed en professioneel geregeld is en zorgen we voor een stabiele en veilige werkomgeving. Jij hoeft je alleen op je werk te focussen en wij regelen de rest. 

 

Extra services voor jouw gemak

We gaan verder dan alleen het vinden van een baan. Mocht het nodig zijn, zorgen we voor wekelijkse salarisbetalingen, huisvesting en vervoer. Met onze persoonlijke begeleiding voel je je altijd gesteund. 

 

Zin om aan de slag te gaan? Mooi! Neem vandaag nog contact op: work@solutionsteam.nl