Snoeppotten Salesactie

In september en oktober hebben alle labels van Home of People met enthousiasme de snoeppotten salesactie gelanceerd! Onze salesteams gingen op pad met speciaal gebrande snoeppotten, gevuld met heerlijke snoepjes, om potentiële klanten te verrassen. Deze zoete binnenkomers zorgden voor waardevolle gesprekken en een positieve indruk van onze dienstverlening.

 

Bij T&S Flexwerk hebben we 38 snoeppotten uitgereikt, wat heeft geleid tot 18 concrete vervolgacties en zes geplande afspraken.

 

Bij NWH Jobs zijn 27 bezoeken gedaan met twee teams, wat resulteerde in zes nieuwe afspraken en drie offerteaanvragen.

 

De salesdag bij Solutions in Zuid-Holland was een groot succes, met 38 bezoeken en vijf directe gesprekken. Hieruit zijn nog zes afspraken, een offerte en een voorstel voortgekomen.

 

We blijven onze teams aanmoedigen om hard te werken en de laatste bezoeken af te ronden. Het succes van deze actie biedt ons niet alleen nieuwe kansen, maar ook waardevolle inzichten in de markt en onze concurrentie. Blijf op de hoogte van onze voortgang – en zodra de eerste nieuwe klant binnen is dankzij deze snoeppotten, laten we het weten!